Favicon | Jouw Regenton

Betalen en retourneren

Mag ik mijn product retourneren?

Een product mag je binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Wel moet het aan onderstaande voorwaarden voldoen:
- Het product is compleet met alle accessoires,
- Het product is in nieuwstaat,
- Het product is verpakt, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

De volgende producten en services kunnen niet worden geretourneerd:
- Gebruikte artikelen of onderdelen;
- Levende producten, zoals sedummatten, sedum cassettes of soortgelijk

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Alle producten (m.u.v. bovengenoemde) die bij SedumShop BV in Nederland zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Een product retourneer je in nieuwstaat, compleet en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.

Je retour terugsturen per post
Als je een product aan ons wilt terugsturen, dien je dit zelf te organiseren. Dit betekent dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat het product goed bij ons magazijn aankomt. Omdat je zelf verantwoordelijk bent dat SedumShop het product in goede staat ontvangt, raden we je aan om:
- het product goed te verpakken,
- het product verzekerd te verzenden,
- alleen gebruik te maken van bekende

Binnen drie dagen na ontvangst wordt jouw retour verwerkt en gecontroleerd. Voldoet het product aan onze retourvoorwaarden, dan wordt de terugbetaling in gang gezet en ontvang je, normaal gesproken, het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Een product retourneer je binnen 30 dagen na ontvangst, compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Beveiligde betaalomgevingen

Het afrekenen op JOUW REGENTON gebeurt in een beveiligde omgeving. Jouw transactiegegevens worden eerst versleuteld en dan verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Zo kunnen ongenode gasten niet "meeluisteren" en belangrijke gegevens stelen zoals jouw pincode of bankrekeningnummer. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Betaalmethoden

Tijdens het bestelproces kun je de betaalmethode van jouw voorkeur kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
- Zie eerdere communicatie over betalingsmogelijkheden die we hebben aangezet bij Mollie.